Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δυσαρέσκεια και... Μάλμε!

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν την… προβληματική εμφάνιση της ομάδας στο Περιστέρι ενόψει Μάλμε, αλλά είναι έντονα δυσαρεστημένοι από την διαιτησία του Τριτσώνη.

Δυσαρέσκεια και... Μάλμε

Όσο και σωστός όταν δηλώνει ότι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ανέβει πάρα πολύ συγκριτικά με το προηγούμενο.

Ωστόσο δεν παύουν να είναι και έντονα δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία του Τριτσώνη ειδικά για τις φάσεις όπως εκείνη στο μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Αφελάι.

Ενδεικτικές οι δηλώσεις τόσο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά μετά το τέλος του αγώνα όσο και του αντιπροέδρου, Σάββα Θεοδωρίδη.

«Να ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται όσο και αν προσπαθούν. Το φάουλ πάνω στον Αφελάι είναι για κόκκινη κάρτα και δεν σφυρίχθηκε καν. Είναι η πέμπτη σερί αγωνιστική κατά την οποία αλλάζουν οι κανονισμοί σε βάρος του Ολυμπιακού», ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του κ.Καραπαπά ο οποίος έκανε¬ λόγο και για οργανωμένο σχέδιο κατά της ομάδας.

«Χάσαμε δικαίως, το λέω ξανά, αλλά δεν έπεται ότι θα αδικείται ο Ολυμπιακός. Να παίζεται ποδόσφαιρο όμως και όχι μποξ», ήταν τα λόγια του κ.Θεοδωρίδη μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Μίτσελ στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας, και στο γεγονός ότι αυτή –ειδικά από το 30ο λεπτό- δεν θύμιζε ομάδα. Έτσι δικαιολόγησε και την αδυναμία των παικτών του να απειλήσουν επιθετικά τον Ατρόμητο ο οποίος έπαιξε αρκετά έξυπνα για να φτάσει τη νίκη.

«Θα πρέπει να ψάξουμε λύσεις όχι μόνο για τη Μάλμε, αλλά γενικώς. Την αξία κάθε ομάδας πρέπει να την επιβεβαιώνεις συνεχώς κι όχι να μένεις σε ένα αποτέλεσμα, όπως αυτό με την Ατλέτικο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ισπανού.

Πλέον όλοι στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το βλέμμα στο παιχνίδι με τη Μάλμε. Εκεί που οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν εικόνα αγωνιστικά και να το συνδυάσουν με μια ακόμη επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία σε συνδυασμό με το άλλο παιχνίδι του ομίλου (Ατλέτικο – Γιουβέντους) ενδεχομένως να τους φέρει μόνους στην κορυφή του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: