Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον «Κάρα»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Γιώργο Καραγκούνη για την προσφορά του και εκφράζει τη σιγουριά της για την επιτυχία του στο νέο ρόλο που ανέλαβε.

Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον «Κάρα»
Τη σιγουριά ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα πετύχει στο νέο του ρόλο στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εκφράζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μάλιστα, οι πράσινοι με αφορμή και το τέλος της καριέρας του «τυπάρα» τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα όλα τα χρόνια που φόρεσε την φανέλα της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Με αφορμή το τέλος της καριέρας του Γιώργου Καραγκούνη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για όλα όσα έκανε στην πολύχρονη και πετυχημένη του καριέρα, εντός κι εκτός γηπέδων.

Ο «Κάρα» είναι ένα παιδί από τα… σπλάχνα του Παναθηναϊκού, μια εμβληματική μορφή του Συλλόγου που έχει συνδέσει το όνομά του με πάρα πολλές επιτυχίες και τίμησε όσο λίγοι το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου κι αν αγωνίστηκε.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον καινούργιο του ρόλο, σίγουροι πως θα καταφέρει να τον φέρει εις πέρας, όπως έκανε μέχρι τώρα και σαν ποδοσφαιριστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: