Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ολιμπά: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Η ήττα του Πλατανιά από τον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια (1-0) δεν αντικατοπτρίζει πλήρως το ματς, σύμφωνα με τον Κέβιν Ολιμπά. «Δεν αξίζαμε να χάσουμε», υποστήριξε ο τερματοφύλακας των Κρητικών.

Ολιμπά: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»
Σ’ ένα ποιοτικά κακό παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης κατόρθωσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Κέβιν Ολιμπά αναφέρθηκε στη φάση του γκολ του Μπαράλες στο 87’ που έκρινε το ματς, τονίζοντας το συγκεκριμένο ματς έπρεπε να είχε λήξει ισόπαλο.

Επιπλέον, μίλησε και για την επιλογή του να μεταβεί από την Γαλλία στην Ελλάδα για χάρη της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Ένα καλό παιχνίδι συνολικά, μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς η ομάδα έχασε από ένα λάθος της άμυνας».

Για τη φάση που η ομάδα του δέχτηκε το γκολ: «'Ηταν ένα πολύ μικρό λάθος του αμυντικού, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει τη μπάλα από τα πόδια του αντιπάλου. Έμεινε κενό το τέρμα και τελικά μπήκε το γκολ».

Για το αν το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο: «Το ματς ήταν πολύ δυνατό, υπήρχαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να ήταν ένα παιχνίδι που θα κατέληγε σε ισοπαλία, αλλά δυστυχώς χάσαμε από αυτό το λάθος. Δεν άξιζε να χάσει ο Πλατανιάς».

Για τη μετάβασή του από το γαλλικό στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Η Ελλάδα ήταν μία ευκαιρία για μένα. Πολύ απλά μαζί με τον ατζέντη μου επιλέξαμε πως αυτή η ομάδα αποτελούσε μία καλή ευκαιρία για την καριέρα μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό από το γαλλικό. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Βρίσκω όμως πολλά θετικά στοιχεία στην ομάδα και στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: