Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Καραγκούνης θα στρώσει σβέρκο!!

Μόνο ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει, μέσω του SportDog, τον πραγματικό λόγο που ο Κλαούντιο Ρανιέρι απαίτησε από την ΕΠΟ να αναλάβει ο "τυπάρας" πόστο στην Εθνική. Ας τους άλλους να λένε για Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος του Καραγκούνη ήταν πάντα η Εθνική. Εκεί ήταν πάντα αρχηγός κι έκανε κουμάντο. Λογικό να επιστρέψει μετά την πρόσφατη αποχώρησή του από τη δράση.
Την ανάλυση για το πώς και το γιατί θα την κάνουμε σε άλλο σημείωμα. Αλλωστε, ο Καραγκούνης είναι Καραγκούνης. Το θέμα μας είναι άλλο. Ο Ρανιέρι, ο οποίος φέρεται ένθερμος υποστηρικτής της μεγάλης ιδέας της ανάληψης ρόλου Φύσσα από τον Κάρα. Την επανίδρυση, δηλαδή, μιας θέσης που ο ίδιος κατήργησε λίγο καιρό πριν.
Ο Ιταλός μοιάζει ευέλικτος. Μιλάει λίγο και ακούει περισσότερο. Έχει πολλούς υποβολείς και δεν τους χαλάει χατήρι. Γιατί όχι; Μου την έπεσαν οι εφημερίδες και ο κόσμος για τις επιλογές με Ρουμανία. Ας αναλάβει τη δουλειά ο Καραγκούνης, που θα ζοριστεί κιόλας αυτός που θα τα βάλει μαζύ του.
Με αυτό τον τρόπο ο Ρανιέρι θα κερδίσει χρόνο. Ήδη οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες έφαγαν την πρώτη ήττα από τις υποδείξεις τους πριν το ματς με τη Ρουμανία. Μεταξύ μας και μεταξύ τους όλοι ξέρουν ότι δεν έκανε κουμάντο ο Ρανιέρι στο πρώτο ματς. Απλώς, έφαγε τις φάπες από το κοινό. Τώρα θα στρώσει σβέρκο ο Καραγκούνης κι όποιος τολμάει ας τον σφαλιαρίσει...

ΡΟΥΣΦΕΤΙ Αλαφούζου ο Καραγκούνης στην Εθνική, αποκαλύπτει ο   apodytiriakias.gr 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να “τακτοποιήσει” τον Γιώργο Καραγκούνη, κάπου στην εθνική ομάδα. Ο Σαρρής απόρησε: “Δεν το βλέπω, Γιάννη. Πραγματικά, δεν ξέρω πού θα μπορούσε να βολευθεί ο Καραγκούνης...”.
Ο Αλαφούζος επιμένει, στο φιλικό βέβαια. “Έλα, ρε Γιώργο, μην κάνεις τον δύσκολο...”. Τελικά, η πρόσληψη έγινε και μένει να μάθουμε όλοι ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας, και τι είδους σχέση, αν θα υπάρχει τέτοια, με τον προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι.
Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ο Αλαφούζος ενδιαφέρθηκε για τον Καραγκούνη, δηλαδή να τον βγάλει από την ανεργία. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βλέπει μπροστά. Δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο. Για ένα, δύο, δέκα λόγους ο Αναστασίου πιθανόν να φύγει αύριο από την ομάδα. Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής; Ο Καραγκούνης που στο μεταξύ θα έχει αποκτήσει εμπειρίες πέραν από τη σκέψη του ποδοσφαιριστή.
Θα πραγματοποιηθεί έτσι και η πολυπόθητη επιστροφή Καραγκούνη στον Παναθηναϊκο, έστω όχι σαν ποδοσφαιριστή. Και θα μπουν σε μία νέα “αναθεώρηση” οι οικονομικές διαφορές των δύο πλευρών, δηλαδή τα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον τυπάρα.
Ωραίο το παραμυθάκι σου, αποδυτηριάκια.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: