Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Τερεζόπουλος: «Άτυχοι, ίσως και... ανίκανοι»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Πανιώνιου στάθηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη απέναντι στην Ξάνθη.

Τερεζόπουλος: «Άτυχοι, ίσως και... ανίκανοι»
Απογοητευμένος από το ότι ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του κάνοντας λόγο για ατυχία και ανικανότητα!

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι φαινόταν μοιρασμένο στην αρχή. Κάναμε ένα γκολ –δώρο στον αντίπαλο. Έχουμε συνηθίσει να δίνουμε γκολ-δώρα. Εύχομαι να ήταν το τελευταίο. Είχαμε πίστη, ανεβήκαμε, είχαμε τόλμη και ισοφαρίσαμε με τον Κολοβό. Έως το τέλος του ημιχρόνου ήταν ευκαιρία να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε, παρά το γεγονός πως οι παίκτες ακολούθησαν τις εντολές. Όταν κάνεις 12 τελικές στην εστία, τότε μπορείς να θεωρηθείς πως είσαι άτυχος σήμερα και ίσως και ανίκανος πάντα γι΄αυτό το ματς. Η Ξάνθη στην αντεπίθεση κατάφερε να μας δημιουργήσει πρόβλημα δύο φορές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που πιστεύει στο παιχνίδι και ελπίζουμε στη συνέχεια να είμαστε πιο τυχεροί».

Για το αν ήταν ομαδική η ομάδα: «Σήμερα ήμασταν ομαδικοί, αν εξαιρέσουμε 1-2 περιπτώσεις. Θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν άτυχοι, έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια».

Για την ενδεκάδα: «Αυτή τη στιγμή έχουμε 30 παίκτες. Οι παίκτες κάθε μέρα δίνουν εξετάσεις μέσα στις προπονήσεις. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και παίρνει την ευθύνη. Δεν μπορώ να σας πω ποιος φταίει, όταν μετά από τόσες ευκαιρίες δεν έρχεται η νίκη».

Για τα λάθη της άμυνας: «Επαναλαμβάνονται τα λάθη.Όμως θα πρέπει να κρίνεται ότι είμαστε νέα ομάδα και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας είχαν ήδη υποβιβασμένους. Στο τέλος νομίζω ότι ο Πανιώνιος θα πραγματοποιήσει τον στόχο του».

Για το ότι ο Ιμπαγάσα έπαιξε στα άκρα: «Ο Κάνιο θέλει χώρο για να δημιουργεί και το κάνει όταν είναι μέσα στον άξονα. Η Ξάνθη είχε συμπαγή άμυνα και στα πλάγια θεωρήσαμε ότι θα έχει περισσότερους χώρους».

Για το που θα δουλέψει από εδώ και πέρα: «Οφείλουμε να δουλεύουμε σε όλες τις γραμμές. Προσπαθούμε ν α ελαχιστοποιούμε τα λάθη».

Για τα ματς με Πανθρακικό και Ξάνθη: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση στα δύο παιχνίδια, είναι διαφορετικά ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: