Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Πάει για νέα... Νίκη!

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα τη Νίκη Βόλου. Τι αλλαγές ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου.

Πάει για νέα... Νίκη
Το νικηφόρο σερί του θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει επικρατήσει του Πλατανιά στο πρωτάθλημα και του Ολυμπιακού Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σήμερα οι «πράσινοι» καλούνται να επικρατήσουν της Νίκης Βόλου (16:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μπορεί ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας να φαντάζει το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό, αλλά στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους αναμετρήσεις κρύβουν παγίδες και για αυτό τον λόγο ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από τους παίκτες τους.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Στιλ να παίρνει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς (ή Μπούι) εσωτερικούς μέσους. Ο Ντίνας θα παίξει πίσω από τους προωθημένους Καρέλη και Πέτριτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Ρισβάνης, Δώνης, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Μπαϊράμι, Μέντες, Σπυρόπουλος και Μπεργκ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: