Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Θεοδωρίδης: «Να παίζεται ποδόσφαιρο, όχι μποξ!»

Για εσκεμμένα και αντιαθλητικά φάουλ εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού, που γίνονται από την πρώτη αγωνιστική, έκανε λόγο ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την ήττα (1-0) από την Ατρόμητο.

Θεοδωρίδης: «Να παίζεται ποδόσφαιρο, όχι μποξ!»
Από την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας οι παίκτες του Ολυμπιακού πέφτουν «θύματα» αρκετών εσκεμμένων και αντιαθλητικών μαρκαρισμάτων, όπως υποστήριξε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova μετά την ήττα (1-0) από τον Ατρόμητο.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πως χάσαμε δίκαια και γι’ αυτό συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Του εύχομαι να παίζει έτσι και κόντρα σε όλες τις άλλες ομάδες γιατί και εκείνος είναι μία καλή ομάδα και έχει μία δυνατή έδρα», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης και πρόσθεσε:

«Όμως θέλω να σταθώ στο σημείο που μιλάω από την πρώτη αγωνιστική με τα εσκεμμένα και αντιαθλητικά χτυπήματα. Αυτοί που είναι “δάσκαλοι” και “καθηγητές” διαιτησίας, θέλω να μου πουν για το μαρκάρισμα που έγινε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στον Αφελάι και ήταν κόκκινη κάρτα. Αυτή είναι η πέμπτη συνεχή Κυριακή που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πως αυτός ο παίκτης θα παίξει στην Ελλάδα. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και στις πέντε αγωνιστικές επειδή ένας σταθμός έχει βαλθεί να φοβίζει τους διαιτητές. Ούτε πέναλτι, ούτε φάουλ, ούτε τίποτα τέτοιο δεν ζητάω. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να αδικήσει τον Ολυμπιακό. Και μιλάω για το βρώμικο παιχνίδι. Θέλουμε να παίζεται ποδόσφαιρο και ούτε μποξ! Και πάλι συγχαρητήρια στον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: