Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

«Χρόνια Πολλά, Στέλιο»

Τις διαδικτυακές ευχές της στον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

«Χρόνια Πολλά, Στέλιο»
Ο Στέλιος Κίτσιου είναι ένα παιδί του ΠΑΟΚ, καθώς προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, και θα μπορούσε κανείς να πει ότι η ζωή του είναι σε «ασπρόμαυρο» φόντο.

Για αυτό τον λόγο η ΠΑΕ δεν ξέχασε τα σημερινά γενέθλια του 21χρονου άσου και του ευχήθηκε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία και κάθε επιτυχία σε ένα από τα παιδιά που μεγάλωσαν και ωριμάζουν μέσα από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου, τον Στέλιο Κίτσιου που σήμερα συμπληρώνει τα 21 χρόνια ζωής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε μια από τις αποκαλύψεις της περασμένης σεζόν βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2007 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2012.

Τη σεζόν 2012-13 έκανε κάποιες εμφανίσεις αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή, ωστόσο, τα δεδομένα για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ άλλαξαν την τελευταία αγωνιστική των Play Offs. Οταν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Γεωργιάδης τον έβαλε στον αγωνιστικό χώρο ως δεξί μπακ στη θέση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο Κίτσιου ανταποκρίθηκε υπέροχα στον νέο αυτό ρόλο και επί των ημερών του Χουμπ Στέφενς καθιερώθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας βοηθώντας σημαντικά την ομάδα με την ενέργεια και τις συχνές προωθήσεις του.

Την περασμένη – πρώτη γεμάτη του – σεζόν στον ΠΑΟΚ την έκλεισε με 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις όντας τέταρτος στη σχετική λίστα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, ενώ κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: