Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Περογραμβράκης: «Θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα»

Θετικό αποτέλεσμα στην καυτή -όπως τη χαρακτήρισε- έδρα του ΠΑΟΚ είναι ο στόχος του ΟΦΗ σύμφωνα με τον Αλέξη Περογαμβράκη. «Κλειδί η άμυνα» τόνισε ο επιθετικός των Κρητικών.

Περογραμβράκης: «Θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα»
Στις δυσκολίες που κρύβει για τον ΟΦΗ το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Αλέξης Περογαμβράκης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο επιθετικός των Κρητικών αναφέρθηκε σ’ αυτά που πρέπει να προσέξει η ομάδα του, προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, τονίζοντας πως το κλειδί είναι η άμυνα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ, έχουμε δει κάποια βίντεο, όμως από εκεί και πέρα, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας με πάθος και δύναμη για να καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Για το αν το «κλειδί» θα είναι η άμυνα: «Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα για να μπορέσουμε να φύγουμε στην αντεπίθεση και να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για το τι μπορεί να κάνει ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Εμείς θα πάμε να δώσουμε τα πάντα. Η Τούμπα είναι μία πολύ καυτή έδρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Στη δύναμη και το πάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: