Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο άνθρωπος της Κυρίας!!

Το… δολοφονικό ένστικτο του Τέβες οδηγεί τη Γιουβέντους! Με τον Αργεντινό να σκοράρει (δις) για τέταρτο σερί ματς που έπαιξε, οι πρωταθλητές πέρασαν άνετα απ’ το Μπέργκαμπο κόντρα στην Αταλάντα (3-0).

Ο άνθρωπος της Κυρίας!
«Σεληνιασμένος» συνεχίζει στη τρέχουσα σεζόν ο Κάρλος Τέβες! Ο Αργεντινός πήρε ξανά απ’ το… χέρι τη Γιουβέντους και πετυχαίνοντας δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του στο άνετο 3-0 απέναντι στην Αταλάντα.

Και κάπως έτσι οι «μπιανκονέρι» έκαναν το 5x5, παραμένουν στην κορυφή και περιμένουν να λύσουν τις διαφορές τους με τη Ρόμα –που εξίσου είναι στην πρώτη θέση- στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Ο «Απάτσι» άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές στο 35’ και στο 59’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κι ενώ οι γηπεδούχοι δευτερόλεπτα πριν είχαν χάσει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Μπουφόν απέκρουσε το πέναλτι του Ντένις.

Κι αφού ο Τέβες πέτυχε το έκτο του γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς που έχει αγωνιστεί, ήρθε ο Μοράτα –στο ντεμπούτο του στην Serie A- στο 83’ να διαμορφώσει το τελικό σκορ!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: