Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ατζαγκούν: «Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα»


Σοβαρός, για να μη πέσει θύμα εκπλήξεως, θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός ενάντια στη Νίκη Βόλου, όπως υποστήριξε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. «Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα», ήταν τα λόγια του 21χρονου μέσου.

Ατζαγκούν: «Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα»
Θεωρητικά η αποστολή του είναι εύκολη όμως ο Παναθηναϊκός δε θα πρέπει να παραταχθεί υπεροπτικά απέναντι στη Νίκη Βόλου για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο 21χρονος μέσος υποστήριξε πως οι δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν δώσει ψυχολογία στους «πράσινους», οι οποίοι όμως οφείλουν αν μη τι άλλο να είναι προσεκτικοί στην αυριανή (28/9) αναμέτρηση.

Επιπλέον αναφέρθηκε στους στόχους του «τριφυλλιού» τη φετινή σεζόν, αλλά και στη δεύτερη χρονιά του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έχει τονωθεί η ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού μετά τις δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας: «Φυσικά είναι ψυχολογική ώθηση για την ομάδα και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι ώθηση για την ομάδα αυτά τα θετικά αποτελέσματα».

Για το ότι οι «πράσινοι» άρχισαν να αξιοποιούν τις ευκαιρίες τους και να παίρνουν θετικά αποτελέσματα: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις και με την παρουσία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Το πιστεύαμε ως ομάδα ότι θα ερχόταν η στιγμή για να πάρουμε και νίκες».

Για το αν πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ανάλογη- αν όχι καλύτερη- πορεία με πέρυσι: «Φυσικά ως ομάδα το πιστεύουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και ελπίζουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και φέτος καλά πράγματα».

Για τη δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό: «Το ελπίζω να τα πάω καλά. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στη Νίκη Βόλου: «Δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τα δίνει όλα. Και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: