Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτη απώλεια για ΑΠΟΕΛ!!

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ και ο Απόλλωνας που επικράτησε 4-0 του Οθέλλου μείωσε στον έναν πόντο

Πρώτη απώλεια για ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ υποχρεώθηκε στην πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη κι έχασε καλές ευκαιρίες με τους Σωτηρίου και Μαντούκα, ενώ στο 78’ ο Καρλίτος έχασε καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Σέρινταν και Μαντούκα είχαν τις δύο τελευταίες καλές στιγμές για την γηπεδούχο ομάδα με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Δώνης, επισήμανε στις δηλώσεις του: «Σε γενικές γραμμές ναι μεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά αυτό που παρατηρείται είναι ότι δεν έχουμε την ηρεμία σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Είναι ένα κομμάτι που χαλάει το ρυθμό μας και μετά το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να το βελτιώσουμε».

Με δύο γκολ του Χιούγκο Λόπες, στο 14’ και το 57’ ο Απόλλωνας άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη απέναντι στον Οθέλλο, για να έρθουν ακόμα δύο, προς το φινάλε, από τον Τουράμ στο 71’ και τον Σόσα στο 85΄.

Η Ανόρθωση προηγήθηκε από σουτ του Κάλβο στο 5’ που κόντραρε πάνω στον Σταθάκη, ισοφαρίστηκε από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει για την Αγία Νάπα (Ρόχας 19’), αλλά έφτασε σε μια άνετη νίκη, στο δεύτερο μέρος. Ο Μακρής στο 55’ έκανε το 2-1, ο Αμπουρτζάνια στο 79’ έκανε το 3-1, ενώ ο Κάλβο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 4-1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: