Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν τσακίστηκαν οι «αετοί»

Έστω και αν απήγε να «αυτοκτονήσει», η Μπενφίκα κατάφερε να επικρατήσει 3-2 στην έδρα της Εστορίλ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Superliga και να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν τσακίστηκαν οι «αετοί»
Η Μπενφίκα επικράτησε δύσκολα 3-2 στην έδρα της Εστορίλ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Supelriga και παρέμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, μετά και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Παρασκευής, δείχνοντας πως έχει την ψυχή να ανταπεξέλθει στα δύσκολα, αφού ισοφαρίστηκε 2-2 ενώ προηγήθηκε 2-0, όπως και την πιο σταθερή ομάδα από αυτές που υποτίθεται πως διεκδικούν τον φετινό τίτλο.

Αντίθετα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Πέμπτη στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έμεινε στις πολύ χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και εξακολουθεί να κινδυνεύει.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 με τον Ταλίσκα στο 3’ και στο 8, όμως χαλάρωσαν και δέχτηκαν την ισοφάριση με τους Αμάντο στο 38΄και Κλέμπερ στο 53’. Η αποβολή του Καμπρέρα στο 66’ έδωσε την ευκαιρία στους «αετούς» να πετύχουν το νικητήριο γκολ με τον Λίμα στο 70’. Ένα λεπτό νωρίτερα είχε αντικατασταθεί ο Σάμαρης από τον Όλα Τζον, έχοντας ξεκινήσει ως βασικό στην αναμέτρηση.


ΕΣΤΟΡΙΛ: Κιέσεκ, Μάνο, Μπρούνο Μιγκέλ, Γιόχαν Ταβάρες, Αμάντο, Φιλίπε Γκονσάλβες (79’ Μπαμπάνκο), Σεμπά, Καμπρέρα, Κούτσα (79’ Μπαλμπόα), Κλέμπερ (62’ Μπρούνο Λόπες)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτουρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελισέου, Εντσο Πέρες, Λίμα (93’ Αντρέ Αλμέιδα), Σάλβιο, Γκαϊτάν, Σάμαρης (69’ Όλα Τζον), Ταλίσκα (62’ Ντερλέι)



Παρασκευή, 26/09

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο 1-1

Σάββατο, 27/09

Εστορίλ – Μπενφίκα 2-3

Μπράγκα – Ρίο Άβε

Κυριακή, 28/09

Αρούκα – Ακαντέμικα
Μαρίτιμο – Γκιμαράες
Μποαβίστα – Ζιλ Βιθέντε
Μορεϊρένσε – Πεναφιέλ
Σετούμπαλ – Νασιονάλ

Δευτέρα, 29/09

Πάσος Φερέιρα – Μπελενένσες

Η επόμενη:

Γκιμαράες – Μποαβίστα
Πεναφιέλ – Σπόρτινγκ
Ακαντμικα – Μορεϊρένσε
Πάσος Φερέιρα – Μαρίτιμο
Ζιλ Βιθέντε – Εστορίλ
Μπενφίκα – Αρούκα
Πόρτο – Μπράγκα
Νασιονάλ – Ρίο Άβε
Μπελενένσες – Σετούμπαλ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: