Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Φορτούνης: «Φταίμε όλοι»

Ομαδική είναι η ευθύνη της ήττας του Ολυμπιακού απ’ τον Ατρόμητο όπως δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης. «Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να το δείχνουμε», πρόσθεσε.

Φορτούνης: «Φταίμε όλοι»
Χαρμολύπη για τον Κώστα Φορτούνη. Αν και ευχαριστημένος που πήρε χρόνο συμμετοχής, εντούτοις ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν και απογοητευμένος απ’ την εξέλιξη που πήρε το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Ο νεαρός άσος έδωσε σύνθημα ανάκαμψης ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι που έρχεται με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική στο Γ. Καραϊσκάκης.

«Είμαι ευχαριστημένος για τις πρώτες μου δύο συμμετοχές. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, φταίμε όλοι και φυσικά κι εγώ.

Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια στο UEFA Champions League. Κάποια παιδιά έχουν έρθει φέτος και παίζουν για πρώτη φορά στο UEFA Champions League. Πρέπει να παίζουμε το ίδιο σοβαρά και στο πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και μετά ακολουθεί ένας τελικός με τον ΠΑΟΚ.

Βλέπουμε πολλές ομάδες να είναι ανεβασμένες αλλά εμείς είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. και πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο και να κερδίζουμε όπου και αν πάμε. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε, ήταν το μυαλό μας στο UEFA Champions League. Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα, κοιτάμε μπροστά που έχουμε δύο κρίσιμα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: