Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ταμπάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Να κοιτάξει στα μάτια τον Παναθηναϊκό, τόνισε ο Αλέξανδρος Ταμπάκης πως οφείλει να κάνει η Νίκη Βόλου. «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι», δήλωσε. Τι είπε για την επιστροφή του ως αντίπαλος στη Λεωφόρο.

Ταμπάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»
Ικανή να κάνει την ζημιά στον Παναθηναϊκό -στην Κυριακάτικη (28/9) μεταξύ τους αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας- είναι η Νίκη Βόλου, όπως υποστήριξε ο Αλέξανδρος Ταμπάκης.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο νεαρός τερματοφύλακας τόνισε πως η ομάδα του Βόλου θα πρέπει να κοιτάξει στα… μάτια τους «πράσινους», επισημαίνοντας παράλληλα πως έχει καλύτερη ψυχολογία.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά όμως ως αντίπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάμε με καλύτερη ψυχολογία και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι ήττες δεν είναι ό, τι καλύτερο, ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια ο κόσμος να είναι κοντά μας. Είναι περίεργο συναίσθημα, παίζω όμως για τη Νίκη και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να αποδεικνύω ότι είμαι εδώ και έτοιμος. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως είπα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Μας έχει δώσει ψυχολογία ο νέος τεχνικός και όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: