Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Κρίσιμα ματς για το μέλλον μας»

Στο δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ματς απέναντι στον ΟΦΗ, αναφέρθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. «Να ξεχάσουμε την Καλαμαριά», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Αναστασιάδης: «Κρίσιμα ματς για το μέλλον μας»
Σύνθημα ανασύνταξης στον ΠΑΟΚ έστειλε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα και την κακή εμφάνιση στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και να ρίξουν το βάρος στο σαββατιάτικο ματς απέναντι στον ΟΦΗ.

Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Κρητικούς αλλά και τον προπονητή τους, Τζενάρο Γκατούζο. Τέλος, στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τον «δικέφαλο του Βορρά» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Κατ' αρχήν ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα και για την όλη εικόνα της ομάδας υπεύθυνος είμαι εγώ, 'καθαρά' εγώ. Και για τις επιλογές και για τον τρόπο. Πιστεύω όμως ότι θα το ξεχάσουμε γρήγορα κι ελπίζω - αρχής γενομένης από την Κυριακή - να επανέλθουμε και στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εχουμε ν' αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία έχει έναν προπονητή, μια προσωπικότητα ποδοσφαιρική, μια ομάδα με ιστορία.

Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι που γνωρίζουμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μια σειρά από παιχνίδια, τρία παιχνίδια μέχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είναι πολύ σημαντικά για τη συνέχεια και το μέλλον της ομάδας».


- Αναφερθήκατε στον τεχνικό του ΟΦΗ, μια ιδιαίτερη κι ευρέως γνωστή προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που όπως κι εσείς αλλά σαφώς πολύ πιο πρόσφατα έκανε το πέρασμα από τη θέση του ποδοσφαιριστή σ' αυτήν του προπονητή. Γνωρίζοντας και σεβόμενος πως εσείς επικεντρώνετε στην ομάδα σας, θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για την παρουσία του κ. Γκατούζο στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Εμένα μ' ενδιαφέρει ν' ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ποδοσφαιράνθρωποι. Και αυτό είναι θετικό. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί πιστεύω ότι τα λόγια περιττεύουν για το πρόσωπο αυτό».

- Οι εντυπώσεις που έχετε αποκομίσει ως τώρα από τον φετινό ΟΦΗ;

«Κοιτάξτε, ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Αλλες φορές το καταφέρνει, άλλες όχι. Εμείς όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στη δικιά μας φιλοσοφία, στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού για να μπορέσουμε ν' αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που θέλουμε».

- Ολοκληρώνοντας, ποια στοιχεία επιθυμείτε να δείτε από την ομάδα σας την Κυριακή προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

«Αυτά που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο προηγούμενο παιχνίδι μας έλειπε το πάθος, η δύναμη, η πειθαρχία, η ομαδικότητα... Μας έλειπαν όλα, ήμασταν πολύ κακοί εκεί. Ελπίζω, όπως είπα, να είμαστε αυτοί που ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: