Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Παντελιάδης: «Είχαμε υπομονή και συνοχή»¨

Στους παράγοντες που έδωσαν την εκτός έδρας νίκη στον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια, στάθηκε ο Σάκης Παντελιάδης.

Παντελιάδης: «Είχαμε υπομονή και συνοχή»¨
Ικανοποιημένος από τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια εμφανίστηκε ο Σάκης Παντελιάδης. Ο αμυντικός των Αρκάδων, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως η υπομονή αλλά και η συνοχή που είχε η ομάδα του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να έρθει η νίκη απέναντι στον Πλατανιά.

Παράλληλα, στάθηκε στην αμυντική λειτουργία που κράτησε το «μηδέν» και έριξε το βάρος στο ματς του Europa League απέναντι στην Παρτιζάν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για το αν η πίεση στο β' ήταν το κλειδί της νίκης: «Θεωρώ πως ήταν και αυτό. Στο πλάνο μας είχαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να είχαμε υπομονή και συνοχή. Ξέραμε πως θα είχαμε την ευκαιρία ή τις ευκαιρίες να σκοράρουμε, όπως και το κάναμε. Το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε πίσω το μηδέν, η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ καλή. Η ομάδα του Πλατανιά σίγουρα θα ήθελε να πιέσει και να κάνει κάποιες φάσεις όπως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εμείς χάσαμε κλασικότερες ευκαιρίες και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας κράτησε για πρώτη φορά εκτός έδρας το μηδέν πίσω: «Όταν κρατάς το μηδέν, το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι και στον επιθετικό τομέα είναι πολύ ποιοτική, αλλά αποδείχτηκε ότι έχει και μεγάλο ρόστερ. Ο Μπαράλες μπήκε από τον πάγκο, βοήθησε και αυτός, ήταν στη σωστή θέση και σκόραρε».

Για το αν υπήρχε φόβος να επηρεαστεί η ομάδα πριν από το ευρωπαϊκό ματς: «Δεν είναι μόνο το ματς που έρχεται, ήταν και τα προηγούμενα. Θεωρώ ότι το ματς με τον Πανιώνιο μας έκανε καλό, όπως είδαμε και την Τετάρτη με το Αιγίνιο παρουσιαστήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι, το ίδιο κάναμε και σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Για το ματς με την Παρτιζάν: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και την πόλη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει. Θα γεμίσει το γήπεδο, το ξέρουμε. Θα το χαρούμε, είναι ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται άγχος και θα πάμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: