Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Έξω οι… γνωστοί για Εργοτέλη!

Χωρίς τους Χαντί, Καζναφέρη, Άλαν και Φίντελεφ που αντιμετωπίζουν προβλήματα από την επομένη του Κυπέλλου θα παραχθεί ο Εργοτέλης ενάντια στον Παναιτωλικό. Αναλυτικά η 20μελης αποστολή των Κρητικών.

Έξω οι… γνωστοί για Εργοτέλη
Να συνεχίσει από εκεί που είχε μείνει στην Σούπερ Λίγκα, θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος θα υποδεχθεί την Κυριακή (28/9) τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης των Κρητικών προ της αναμέτρησης με την ομάδα του Αγρινίου, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα δώσουν τη μάχη τους.

Αναλυτικά η αποστολή:

Καβουσάκης, Κούρεζ, Τζανακάκης, Λεονάρντο, Ρέντζας, Βλαχοδήμος, Τσέρνι, Κοζορώνης, Πίτσος, Νόσκοβιτς, Μπογκντάνοφ, Παντελάκης, Στράους, Λυκογιάννης, Μπουρσέλης, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Μέγι, Μπρούνο

Εκτός από τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού έμειναν τελικά οι Χαντί, Καζναφέρης, Άλαν και Φίντελεφ. Η πρώτη δυάδα συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος, αλλά κρίθηκε ανέτοιμη και η δε συνέχισε την θεραπεία που ακολουθούσε από την επομένη της πρεμιέρας του Κυπέλλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: