Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τον Οκτώβρη οι μπουλντόζες!!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ πως μέσα στον Σεπτέμβρη θα έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια και τον Οκτώβρη θα ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Τον Οκτώβρη οι μπουλντόζες
Από χθες η ΑΕΚ γνωρίζει ότι ο δρόμος για την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα ξεκινάει από το Αίγιο και ολοκληρώνεται με τον Άλιμο, εκτός όμως από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε επαφή με το γηπεδικό.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν από μέρα σε μέρες τις εξελίξεις γύρω από την έκδοση της οικοδομικής άδειας και εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μάθουν το πότε ακριβώς θα έχουν στα χέρια τους τα σημαντικά έγγραφα.

Σύμφωνα με το Goal, η πληροφόρηση που έχουν μέχρι στιγμής στην «Ένωση» είναι ότι μέσα στον Σεπτέμβρη θα πάρουν την οικοδομική άδεια και τον επόμενη μήνα θα τους δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να γίνει κάποια κίνηση, ενώ πολύ δύσκολα θα προχωρήσει και η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: