Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Να κλείσει ο Κλάους»

Βασίλης Βασιλάκος
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος.
Μίλησε για το θέμα του Αθανασιάδη, αλλά και για την πορεία. 
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4.
Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Στέφανο Αθανασιάδη τόνισε:
«Το παιδί είναι μια θετική μονάδα για την ομάδα και θεωρώ ότι υπήρχε ένα πρόβλημα το οποίο είχε λήξει και επανήλθε ξανά και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην ομάδα, ότι η ομάδα πάσχει από ανθρώπους για να διοικήσουν. Θεωρώ είναι πρόβλημα ότι δεν έπρεπε να βγει προς τα έξω τη στιγμή που είναι θετικές οι εισηγήσεις και ότι ο κόσμος θέλει να δει τον Αθανασιάδη και πρέπει να κλείσει. Υπάρχει μια ανυπαρξία τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ διοικητικά και δημιουργεί αυτά τα προβλήματα».
Για το πόσα χρήματα είχε πάρει όταν είχε ανανεώσει επί εποχή Παντελάκη είπε:
«Δεκαπέντε χρόνια έκατσα στον ΠΑΟΚ, κοντά στα 1,9 δραχμές. Μου είχε πει τότε αυτά θα παίρνεις για αυτά που κάνεις. Με μεταγραφή είχα φύγει στην ΑΕΚ. Δεν υπήρχε αυτή η οικονομική διαφορά και ήμουν παίκτης που έπαιζα και ζήτησα να κάνω μία ανανέωση συμβολαίου ή να φύγω».
Για το αν χρειάζεται τον Κλάους ο ΠΑΟΚ όπως είναι αυτή τη στιγμή προσέθεσε:
«Πιστεύω ότι δεν έχει άλλες λύσεις και είναι μία ομάδα που χρειάζεται. Μπορεί να πάρεις παραπάνω απ’ ότι προσφέρει μέχρι τώρα και προφανώς δεν θα ψάξει γιατί είναι μονάδα. Βάζει 15 γκολ τη χρονιά και κοιτάς μετά να καλύψεις τις κενές θέσεις. Έπρεπε να είχε βρεθεί η λύση. Οπότε κακώς γίνεται αυτή η συζήτηση και έπρεπε να είχε τελειώσει αυτό το θέμα. Σίγουρα θα υπάρχουν ομάδες που θέλουν να κλείσουν τον Αθανασιάδη και να προσφέρουν ίσως κάτι παραπάνω».
Στη συνέχεια ο κ. Βασιλάκος είπε:
«Επειδή αναφερθήκατε στη δικιά μου εποχή που είναι διαφορετική, εκείνη την εποχή πρώτα κάτι γινόταν και μετά εμφανιζόταν το θέμα. Δεν υπήρχαν τέτοια συμβόλαια τότε, υπήρχαν άλλες καταστάσεις και ούτω καθ’ εξής. Τώρα εμφανίζονται πολλά πράγματα προς τα έξω και θεωρώ πως δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτό το ζήτημα».
Για την πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο παιχνίδια:
«Άλλαξε πολλούς παίκτες η ομάδα και πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι μας δίνει κάποιο σκοπό. Αν μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Επειδή τα τελευταία χρόνια αλλάζουν οι παίκτες και όταν γίνεται μια τέτοια κατάσταση, ο χρόνος γιατρεύει κάποιες πληγές. Και δεν είναι μικρά τα σκορ και ας εξαιρέσουμε ότι οι ομάδες δεν ήταν μεγάλου ανταγωνισμού. Θεωρώ πως ο προπονητής μπορεί να διαχειριστεί τι παίκτες χρειάζεται. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όταν δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη σου».
Για το ότι το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου δεν θα είναι εύκολο κατέληξε:
«Σίγουρα θα είναι ένα πρόβλημα αν και εφόσον αμυνθούν, αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή άλλη ομάδα έχει ηρεμήσει από τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί και να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξει να βοηθηθεί για να φτάσει κοντά στις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι διοικητικά δεν υπάρχει, εφόσον έχει δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: