Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Γκλεν Τζόνσον για «Γιούβε»

johnson
Η μεταγραφική περίοδος παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους ολοκληρώθηκε πριν ένα δεκαήμερο, ωστόσο τα σενάρια για τον Γενάρη έχουν αρχίσει να προκύπτουν από τώρα. Το «φλερτ» Γκλεν Τζόνσον και Γιουβέντους ήδη παίζει ψηλά στον βρετανικό Τύπο!

Η «Daily Mirror» δημοσίευσε πληροφορίες που θέλουν τους Πρωταθλητές Ιταλίας να ενδιαφέρονται για τον 30χρονο δεξιό μπακ, με σκοπό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός παίζει στη Λίβερπουλ από το 2009, δεν έχει βγει ποτέ εκτός Νησιού ώστε ν΄ αγωνιστεί, ενώ το συμβόλαιό του έχει ανανεωθεί από τον Ιούλιο του 2011 χωρίς να είναι γνωστή η διάρκειά του.

Η πρώτη συμφωνία με τους «κόκκινους» ολοκληρωνόταν το 2013, όμως από δύο χρόνια πριν τη λήξη της ο Τζόνσον υπέγραψε ανανέωση με τη Λίβερπουλ η οποία δεν γνωστοποίησε τη χρονική διάρκεια. Η Γιουβέντους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει έτοιμη πρόταση για τον έμπειρο παίκτη την οποία, αν δεν αλλάξει κάτι, θα καταθέσει την επόμενη μεταγραφική περίοδο.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: