Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Αρχίζει» η προετοιμασία!!

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν μειώνουμε την προσφορά ή το επίπεδο εργασίας των συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη, υπό τις οδηγίες των οποίων διεξάγεται η προετοιμασία του Άρη, σαφέστατα όμως, η παρουσία του πρώτου τεχνικού θα διαμορφώσει άλλα δεδομένα. Αύριο, ο Αθηναίος προπονητής θα φθάσει στη Θεσσαλονίκη, τούτη τη φορά για μόνιμη εγκατάσταση.

Το διάστημα που απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα, είχε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του, πλέον όμως θα έχει και την εικόνα. Πέρα όμως από το επίπεδο δουλειάς που προβλέπεται να γίνει, ο 46χρονος προπονητής καλείται να διαχειριστεί και δύο ζητήματα, χωρίς βέβαια να είναι της βασικής ευθύνης του. Το πρώτο σχετίζεται με τον Κώστα Χαρίση.

Ο έμπειρος σέντερ παραμένει στην ομάδα και… δια της ατόπου απαγωγής, φαίνεται ότι θα είναι στο Αλεξάνδρειο και την ερχόμενη σεζόν. Παρότι δεν εντάσσεται στα σχέδια του προπονητή του. Έχει συμβόλαιο για την ερχόμενη περίοδο, στις συζητήσεις που έγιναν – μεταξύ των διοικούντων της ΚΑΕ με παράγοντες άλλων ομάδων – δεν βρέθηκε μια φόρμουλα δανεισμού του κι έτσι, μένει μέχρι νεοτέρας.

Κι όσο το συντομότερο συμβιβαστεί ο Άρης με αυτή την ιδέα, τόσο το καλύτερο, ούτως ώστε να τον αξιοποιήσει. Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Τάσου Δήμα. Ο παίκτης παραμένει με συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν, το οποίο μάλιστα είναι αρκετά μεγάλο και το συγκεκριμένο «πρόβλημα» επιζητεί λύση.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: