Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Βέλλιος: «Τεράστια ομάδα, κίνητρο ο Ρανιέρι»!

Λίγα λεπτά μετά την… ψυχρολουσία της Κατερίνης, ο Αποστόλης Βέλλιος καταγράφει τα συναισθήματα του στο sport-fm.gr δηλώνοντας τους εφεξής στόχους των διεθνών της Ελπίδων.

Βέλλιος: «Τεράστια ομάδα, κίνητρο ο Ρανιέρι»!

Τα πανηγύρια με τη λήξη στην Κατερίνη για το 3-1 της «γαλανόλευκης» μετατράπηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα σε μούδιασμα, πικρία. Βλέπετε, μπήκε κι ένα… πέμπτο, στο παιχνίδι της Σουηδίας με την Τουρκία. Οι Σκανδιναβοί, αφού πρώτα είχαν δει τους γείτονες μας να κάνουν το 3-1, 3-3, σκόραραν στις καθυστερήσεις, επικράτησαν με 4-3 κι ήταν αυτοί που έτσι έκοψαν πρώτοι το νήμα, παίρνοντας την πρόκριση.

«Με τη λήξη του δικού μας παιχνιδιού ακούστηκε πως το παιχνίδι στη Σουηδία είχε λήξει, γι’ αυτό και πανηγυρίσαμε. Η προσγείωση βέβαια μόλις μάθαμε το τελικό σκορ εκεί, ήταν πολύ απότομη», σχολιάζει ο Αποστόλης Βέλλιος σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr.

Η αποτίμηση του; «Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση. Κάναμε αυτό που έπρεπε από την πλευρά μας, κερδίσαμε με δύο γκολ διαφορά. Τα υπόλοιπα, δεν μπορούσαμε να τα ελέγξουμε. Αποδείξαμε για ακόμη μια φορά πόσο καλή ομάδα έχουμε. Για μένα ήταν η καλύτερη στο γκρουπ με ποιότητα τέτοια που έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο», τονίζει ο επιθετικός της Λιρς.

Ο κύκλος αυτής της ομάδας με το χτεσινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε. Η παρουσία του Κλαούντιο Ρανιέρι στο γήπεδο ενδεικτική της συνέχειας που τόσο ο Βέλλιος όσο κι οι υπόλοιποι διεθνείς φιλοδοξούν να υπάρξει, πλέον με το εθνόσημο της Ανδρών. «Μόνο και μόνο η παρουσία του κυρίου Ρανιέρι στο γήπεδο ήταν ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς. Ηρθε και μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια για να μας μιλήσει, να μας δώσει συγχαρητήρια για την προσπάθεια και να μας ευχηθεί για τη συνέχεια. Για εμάς, είναι ότι καλύτερο αυτό. Ο στόχος μου, ο στόχος όλων μας πλέον άλλωστε είναι αυτός, η Εθνική». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: