Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Φορτώνει» ο Άρης!!

Έχουν πάρει φωτιά οι εξελίξεις στον Άρη μετά την είσοδο του Γιώργου Γαλανού. Πληρώθηκαν μισθούς και ενοίκια οι παίκτες. Τι τους είπε το νέο «αφεντικό». Παλεύουν οι κίτρινοι την υπέρβαση με Λάζαρ!

«Φορτώνει» ο Άρης!
Χθες πήρε το χρίσμα, από σήμερα τρέχουν ήδη οι εξελίξεις για την «αναγέννηση» του Άρη! Ο Γιώργος Γαλανός με το… καλημέρα έδειξε τις προθέσεις που έχει για τη δική του εποχή στους Θεσσαλονικείς, υλοποιώντας άμεσα την υπόσχεσή του για πληρωμές!

Έτσι οι παίκτες των «κίτρινων» πέρασαν σήμερα απ’ τα γραφεία του συλλόγου και πήραν μισθούς Αυγούστου, καθώς και τα ενοίκια για τα σπίτια που μένουν. Το ποσό που μοιράστηκαν υπολογίζεται περίπου στα 30.000 ευρώ.

Από κει και πέρα ο Γαλανός μετέβη σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Άρη, προκειμένου να ‘χει την πρώτη του επαφή με τους ποδοσφαιριστές κι έδωσε το στίγμα του. Τόσο για την… επόμενη μέρα, όσο και για τη στήριξη που θα έχουν όλοι.

«Θα είμαστε δίπλα σας. Ο Άρης γυρίζει σελίδα, δεν θα σας λείψει τίποτα, ότι έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα από την πρώτη στιγμή, για να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας στο γήπεδο. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, θέλουμε να είστε συνεπείς στο έργο σας και να είστε νικητές, όπως πρέπει να είναι ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις είναι σε πλήρη εξέλιξη, δεδομένου ότι δεν υπάρχει και πολύ χρόνος, απ’ τη στιγμή που η Γ’ Εθνική ξεκινά την προσεχή Κυριακή. Και είναι δεδομένη η θέληση για ενίσχυση με 4-5 έμπειρους παίκτες. Και ένας εξ’ αυτών είναι ο Κόστιν Λάζαρ, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος κάλλιστα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες, απ’ τη στιγμή που μιλάμε για έναν παίκτη με εμπειρία σε πρωταθλήματα και εθνική Ρουμανίας.

Στην πρώτη πρόταση που του έγινε απ’ τη νέα διοίκηση (3ετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αμοιβές, 80.000 ευρώ – 120.000 – 150.000), ο παίκτης απάντησε αρνητικά. Δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία, γνωρίζοντας την ιστορία του Άρη, ωστόσο θέλει να ικανοποιηθεί και οικονομικά. Ήδη λέγεται πως του έχει κατατεθεί νέα προσφορά και η προσπάθεια για την υπέρβαση με την περίπτωσή του συνεχίζεται! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: