Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Φουλ για Τροχόφσκι!!

Για την απόκτηση του Πιότρ Τροχόφσκι φημολογείται ότι κινείται ο ΠΑΟΚ, για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.

Φουλ για Τροχόφσκι
Ποτέ στον ΠΑΟΚ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να κινηθούν για έναν ελεύθερο παίκτη για να ενισχύσουν την ομάδα για τις εφετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Πιότρ Τροχόφσκι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του και είναι κάτι για το οποίο καταβάλει έντονες προσπάθειες.

Ο Τροχόφσκι είναι μια αρκετά καλή περίπτωση παίκτη ο οποίος –εάν επιτευχθεί συμφωνία- έχει όλα τα φόντα να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εχει περάσει από τις Μπάγερν Μονάχου, Στουτγκάρδη, Αμβούργο κι άλλες γερμανικές ομάδες, έχοντας ως τελευταίο του σταθμό (πέρα από το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν κατά καιρούς οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ, Γιουβέντους, Ρόμα, Αννόβερο και Τότεναμ) τη Σεβίλλη.

Ωστόσο αν και έχει μεγάλη εμπειρία με θητεία σε μεγάλες ομάδες, το τελευταίο χρονικό διάστημα η καριέρα του έχει φθίνουσα πορεία.

Ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς και πρόσφατα έμεινε μονομερώς (!) ελεύθερος από τη Σεβίλλη, διεκδικώντας αποζημίωση από τον ισπανικό σύλλογο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: