Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Σιζέφσκι: «Μας έμαθαν πώς να παίζουμε σε διεθνή τουρνουά» (vid)

Ο Σιζέφσκι αναγνώρισε την αξία της Εθνικής μας και τερμάτισε την συνέντευξη Τύπου για να αγκαλιάσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη! Τo Gazzetta.gr ήταν εκεί...
Ο Μάικ Σιζέφσκι στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς με την Σλοβενία αντί για την αντίπαλο των ΗΠΑ μίλησε για την Ελλάδα! Σε ερώτηση που του τέθηκε για το επίπεδο των Αμερικανών και το εάν μπορούν να θεωρηθούν μία ανίκητη ομάδα απάντησε με έναν τρόπο που δεν περίμεναν πολλοί.
«Δεν είμαστε ανίκητοι. Είμαστε μία νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της. Είναι δύσκολο να κερδίζεις σε αυτό το επίπεδο. Το ξέρω από το 2006. Ήταν ένα μαθημα που πήραμε. Η Ελλάδα μας έμαθε πώς πρέπει να παίζουμε στις διεθνείς διοργανώσεις», σχολίασε δίχως δισταγμό ο προπονητής των Αμερικανών, που ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Σλοβενίας. 
Αμέσως μετά βλέποντας πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν στην αίθουσα σχολίασε: «Είναι πάντα ώραια να έχουμε συνέντευξη τύπου, αλλά στην αίθουσα βρίσκεται ένας από τους καλύτερους προπονητές και ένας από τους καλύτερους μου φίλους είναι ακόμη πιο ωραία. Είναι πιο εμφανίσημος από μένα και για αυτό πάντα ζηλέυω.  Κόουτς Γιαννάκη σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδω".
Μετά από κάποιες ερωτήσεις ο Σιζέφσκι έβαλε τέλος στην συνέντευξη για να βρεθεί κοντά στον "δράκο": "Τελειώνουμε εδώ την συνέντευξη. Θέλω να πω ένα γεια στον φίλο μου Παναγιώτη Γιαννάκη. Θέλω να τον χαιρετήσω παρότι με κέρδισε το 2006». Στην συνέχεια κατέβηκε από το πάνελ, αγκάλιασε τον Γιαννάκη, οποίος είναι ο τελευταίος προπονητής που τον νίκησε και μετά είχαν οι δυό τους μία εγκάρδια συνομιλία με τις κάμερες και τα φλας να αστράφτουν προς την μεριά που στεκόταν συγκινημένος ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας.



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: