Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Διεθνής Ρώσος στη Νίζνι!

Με τη φανέλα της «νεοφώτιστης» στην Ευρωλίγκα, Νίζνι θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια ο Ιβάν Βικτόροφ. Οι αριθμοί του διεθνούς με την Κ20 της Ρωσίας γκαρντ, με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ΙΙ.

Διεθνής Ρώσος στη Νίζνι
Έτοιμη να συμμετάσχει στην διοργάνωση της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι η Νίζνι, η οποία συνέχισε τη μεταγραφική της ενίσχυση, εντάσσοντας στο δυναμικό της ένα νεαρό, αλλά πολλά υποσχόμενο γκαρντ.

Ο λόγος για τον 18χρονο Ρώσο, Ιβάν Βικτόροφ που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη φιναλίστ της περυσινής VTB.

BC Nizhny Novgorod @BC_NN
We signed a 3-year deal with Russia U20 NT member Ivan @viktorovivan Viktorov (18y, 196cm). He's hard worker and could be big time player.



Πρόκειται για έναν αθλητή που αγωνίζεται με την ομάδα Νέων της πατρίδας του και το όνομά του συνοδεύεται από τις καλύτερες κριτικές, γεγονός που αποδεικνύεται άλλωστε και από τους αριθμούς του.

Συγκεκριμένα, ο Βικτόροφ ολοκλήρωσε την σεζόν 2013-2014 έχοντας κατά μέσο όρο 11.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ΙΙ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: