Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οριστικά στη Λίγκα η διαιτησία!!

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Σούπερς Λιγκ, Τάκη Αγραφιώτη είχαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ και συμφωνήθηκε να αλλάξει χέρια η διαιτησία. 
Οριστική «απαγκίστρωση» από τη διαιτησία για την ελληνική ομοσπονδία. Μετά και τις εκατέρωθεν φωνές για τα σφυρίγματα από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για οικονομικούς λόγους, η ΕΠΟ αποφάσισε να απεμπλακεί οριστικά, δίνοντας  την... καυτή πατάτα στη Σούπερ Λιγκ.
ADVERTISEMENT
Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός πως η ομοσπονδία έμπαινε «μέσα», καθώς εισέπραττε από τη λίγκα 1,25 εκατ. ευρώ για τους διαιτητές τον χρόνο, τη στιγμή που της στοίχιζαν 1,7 εκατ. ευρώ! Για τα δύο χρόνια δηλαδή, είχε χρεωθεί περί τις 900 χιλ. ευρώ, ποσό που πήγαινε σε εισιτήρια διαιτητών, ξενοδοχεία, εκτός έδρας, οδοιπορικά και διάφορα άλλα έξοδα.
Έτσι στο πρόσφατο μίτινγκ που έγινε ανάμεσα σε ΕΠΟ και Λίγκα, αποφασίστηκε σύμφωνα με τη «Live Sport» η διαιτησία να πάει οριστικά στον συνεταιρισμό, με την ομοσπονδία να μην έχει πλέον καμία απολύτως συμμετοχή, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα εξοδολόγια για αρχή.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: