Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Το θέμα δεν είναι το συμβόλαιο, αλλά το «διαβρωμένο σύστημα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παραδέχεται στην στήλη του στο sport-fm.gr ότι τώρα αρχίζει και καταλαβαίνει γιατί ο Αθανασιάδης ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο.

Το θέμα δεν είναι το συμβόλαιο, αλλά το «διαβρωμένο σύστημα»
• Διάβασα με μεγάλη προσοχή τα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου της Θεσσαλονίκης.

• Διότι, ούτε λίγο, ούτε πολύ όλα κατέληγαν περίπου στο ίδιο πράγμα, αν τουλάχιστον εγώ το αντιλήφθηκα σωστά-διαφορετικά ζητάω συγνώμη: Ότι ο Αθανασιάδης μπορεί να μην ξαναπαίξει στην εθνική Ελλάδας και πιθανόν να φύγει κι από τον ΠΑΟΚ κι από την Ελλάδα γενικότερα, επειδή έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι Ελλάδας-Ρουμανίας. Έπαιξε, δηλαδή, όλο το 90λεπτο ο Μήτρογλου κι ένα ημίχρονο ο Διαμαντάκος κι έτσι ο Κλάους ίσως φύγει από τον ΠΑΟΚ κι από την Ελλάδα κι από την εθνική.

• Αλλά και γενικότερα, φαντάζομαι πως εννοούν τα σχετικά ρεπορτάζ, ότι θεωρείται πως αδικείται στην εθνική ο Αθανασιάδης, για να σκέφτεται τέτοια πράγματα. Άλλωστε και στον αθηναϊκό Τύπο, σε ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, είδα πρωτοσέλιδα τον τίτλο, "τάσεις φυγής του Κλάους από τον Δικέφαλο και λόγω εθνικής".

• «Πικραμένος κι αηδιασμένος ο Στέφανος από το διαβρωμένο σύστημα της παρέας του Σαρρή. Τον διώχνουν από την εθνική! Σκέψεις από Κλάους να μην ξαναπαίξει», οι τίτλοι της μίας εφημερίδας της Θεσσαλονίκης. Και με πιο μικρά γράμματα: «Περιμένει να μιλήσει με Αγγελίδη και Βρύζα για το συμβόλαιό του».

• «Έξαλλος», είναι ο τίτλος της άλλης εφημερίδας της Θεσσαλονίκης. «Ο Αθανασιάδης είναι υποχρεωμένος να καταπιεί τον πόλεμο εναντίον του από την παρέα του ελληνικού ποδοσφαίρου που τον οδηγεί μαθηματικά εκτός Ελλάδας και ΠΑΟΚ. Σήμερα το ραντεβού με Βρύζα ελπίζοντας ότι θα τον πείσουν να παραμείνει».

• Έτσι φίλοι μου, έφυγε κι η δική μου απορία. Γιατί νόμιζα ότι ο Αθανασιάδης είχε μεγάλη οικονομική διαφορά με τον ΠΑΟΚ για το καινούργιο του συμβόλαιο. Αλλά τώρα κατάλαβα ότι το πρόβλημά του δεν είναι τα λιγότερα από αυτά που θέλει λεφτά, τα οποία του προτείνει ο ΠΑΟΚ. Όχι.

• Το πρόβλημα του Αθανασιάδη είναι ο πόλεμος που του κάνει η «παρέα» και «το διαβρωμένο σύστημα». Γι΄αυτό και σκέφτεται να φύγει εκτός Ελλάδας. Για να γλιτώσει ο άνθρωπος απ΄ όλα αυτά.

• Βέβαια, μία άλλη απορία είναι τι θα του λέει του Κλάους για το «σύστημα» της εθνικής, που εμφανίζεται να αδικεί τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης, που έχει χριστεί πλέον πρώτος αρχηγός της εθνικής κι έπαιξε προχθές 90 λεπτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: