Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«Όλα για τον ΠΑΟΚ o Ρατς»!

251637_417214561659638_1427412350_n_27520500
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Ρουμάνος διεθνής επιθετικός της Κόνιασπορ, Τσίπριαν Μαρικά. Μίλησε για την μεγάλη νίκη της χώρας του επί της Εθνικής Ελλάδος ενώ ανέφερε και τα όσα συζήτησε με τον Ράζβαν Ρατς για την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσίπριαν Μαρικά:
Για την νίκη της Ρουμανίας επί της Ελλάδας:
«Από την αρχή γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ήμασταν μπροστά στο άγνωστο. Η Ελλάδα είχε άδειο γήπεδο, έπαιζε με νέο προπονητή και είχε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Είχαμε την κακή εμπειρία από τον αποκλεισμό στα μπαράζ για το Παγκόσμιο κύπελλο αλλά μάθαμε πολλά από αυτό. Προσπαθήσαμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και ήμασταν από πλευράς φυσικής κατάστασης καλύτερη ομάδα ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες».
Για τους Έλληνες παίκτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα:
«Ο Σαμαράς και ο Μήτρογλου δεν είχαν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους και ήταν ανέτοιμοι. Αυτό μας βοήθησε σίγουρα».
Για την σημασία της νίκης:
«Αυτό το παιχνίδι το είχαμε συνεχώς στο μυαλό μας. Είναι σημαντικό πως κερδίσαμε στην πρεμιέρα έναν αντίπαλο όπως η Ελλάδα και μάλιστα εκτός έδρας. Δεν θεωρώ πως είμαστε το φαβορί ούτε πως περάσαμε ακόμα. Πήραμε απλά τρεις σημαντικούς βαθμούς».
Για το αν υπήρχε πρόταση από Ελληνική ομάδα το καλοκαίρι:
«Δεν άκουσα τίποτα από καμιά Ελληνική ομάδα. Ποτέ δεν επικοινώνησα με κανέναν. Πριν τρία χρόνια που είχε ακουστεί κάτι για τον ΠΑΟΚ ήταν μόνο φήμες. Δεν υπήρχε καμιά επικοινωνία. Η Ελλάδα έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μήτρογλου και δεν νομίζω πως το θέμα είναι οικονομικό».
Για το αν μίλησε με τον Ρατς για τον ΠΑΟΚ:
«Το πρώτο που μου είπε ο Ράζβαν είναι πως η Θεσσαλονίκη έχει πολύ καλή νυχτερινή ζωή και είναι γενικότερα πολύ ωραία πόλη. Για τον ΠΑΟΚ μου είπε πως είναι πολύ χαρούμενος, έχει προσαρμοστεί και για αυτό θα μπορέσει να αποδώσει 100% και να τα δώσει όλα. Γενικότερα μιλούσαμε για την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Θεσσαλονίκη που του αρέσει πάρα πολύ».
Για την πολύ καλή απόδοση του Ρατς στον ΠΑΟΚ:
«Εφόσον ο Ράζβαν αισθάνεται καλά και αποδίδει έτσι είναι ακόμα ένα κίνητρο για να έρθουν και άλλοι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ όμορφη χώρα».
Για το αν θα έρθει στην Ελλάδα στο μέλλον:
«Ποιος ξέρει; Είμαι ακόμα νέος όμως τώρα συγκεντρώνομαι στην νέα εμπειρία μου στην Τουρκία και στην προσπάθεια της εθνικής Ρουμανίας να πάει στο Euroτου 2016».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: