Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα συνεργασία με δώρο διαρκείας!!

PAOK+bc
Ακόμη μια συνεργασία για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπου οι διοικούντες τους “Δικεφάλου” συμφώνησαν με την «Datalabs».
Μάλιστα, το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών θα σταθεί στο πλευρό του «Δικεφάλου του Βορρά» ως επίσημος συνεργάτης του, με τους σπουδαστές του παίρνουν ως δώρο -οι ίδιοι ή οι φίλοι τους- εισιτήρια διαρκείας της καινούριας χρονιάς.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα σε εταιρίες να αγοράσουν το δικό τους διάζωμα στο «PAOK Sports Arena» και να το εκμεταλλευτούν εμπορικά με όποιον τρόπο επιθυμούν σε συνεργασία με το τμήμα Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ομάδας μας, αγοράζοντας τα αντίστοιχα πακέτα εισιτήριων διαρκείας σε προνομιακές τιμές. Σήμερα (08/09) ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 Datalabs» (αδειοδοτημένο από το υπουργείο Παιδείας) στην Εθνική Αμύνης 14Α, στη Θεσσαλονίκη, ως «Επίσημο Συνεργάτη» της ομάδας μας. Έτσι, η Datalabs προσφέρει ως δώρο το εισιτήριο διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε όσους σπουδαστές (στους ίδιους ή σε κάποιο φίλο τους) εγγραφούν ή κάνουν κράτηση στα κάτωθι προγράμματα έως τις 30/09: Βασικές δεξιότητες πληροφορικής για ΑΣΕΠ ή ιδιωτικό τομέα, προχωρημένες δεξιότητες πληροφορικής για τον ιδιωτικό τομέα, δημιουργία e-shopμε Joomla, ITEssentials, μηχανογραφημένη λογιστική, υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείου, νέες τεχνολογίες στις τουριστικές επιχειρήσεις, επαγγελματίας barista. Όλα τα προγράμματα περιέχουν και την πιστοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της Datalabs Εθν. Αμύνης 14Α, στο 2310222962, ώρες 11.00-15.00 και 17.00-21.00 ή μπείτε στο www.datalabs.edu.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια: