Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Στη NOVA ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός!

Συνεργασία με τη NOVA ξεκίνησε και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός! Όπως ανακοινώθηκε, οι φίλοι του τριφυλλιού θα μπορούν να δουν απ' το συνδρομητικό κανάλι τους αγώνες μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ και πόλο!

Στη NOVA ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός
Φουλ του Παναθηναϊκού στη NOVA! Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, απ' τη νέα σεζόν τα σημαντικότερα παιχνίδια του τριφυλλιού σε βόλεϊ γυναικών (ήδη το πρωτάθλημα ανδρών είναι εκεί), πόλο ανδρών και μπάσκετ γυναικών θα μεταδίδονται ζωντανά απ' το συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο και τα κανάλια Novasports ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, για τη σεζόν 2014-15, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων.

Η συμφωνία αφορά τους σημαντικότερους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών αθλημάτων του Τριφυλλιού, σε βόλεϊ Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών και πόλο Ανδρών.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας σε ακόμα περισσότερα σπορ μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα κανάλια Novasports».

Δεν υπάρχουν σχόλια: