Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Το scout report της Ατλέτικο!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια για την πρεμιέρα του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ποια τα πλάνα του Μίτσελ.

Το scout report της Ατλέτικο
Οι αγώνες των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και σταδιακά θα επιστρέψουν οι διεθνείς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού με ΟΦΗ και Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League.

Χωρίς αμφιβολία, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και για αυτό τον λόγο σε οργανωτικό επίπεδο προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Από το «ερυθρόλευκο» scout report προκύπτει ότι οι παίκτες του Μίτσελ πρέπει να βασιστούν στη δύναμη, αφού οι «ροχινμπλάνκος» - εκτός από τεχνική ομάδα με άριστη τακτική κατάρτιση – είναι και πολύ δυνατοί ως σύνολο.

Η προσοχή είναι στραμμένη στις προσωπικές μονομαχίες των ποδοσφαιριστών, κάτι που θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Αυτό οδηγεί τον Μίτσελ στην απόφαση να χρησιμοποιήσει τον Μανιάτη, εφόσον ο αρχηγός είναι εντάξει, μαζί με τους Εντινγκά, Κασάμι και Τσόρι, ώστε να έχει μία δυνατή μεσαία γραμμή και να ελέγξει τον αγώνα.

Παράλληλα, εκείνο που προκύπτει από τις αναλύσεις της Ατλέτικο είναι μία ομάδα που βασίζεται αρκετά στο β’ ημίχρονο, αφού σε αρκετούς αγώνες καταφέρνει να σκοράρει σε αυτό το διάστημα και να πάρει πολύ σημαντικές νίκες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: