Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Λαγός: «Είναι κρίμα»

Στην προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων και στην ατυχία στην υπόθεση πρόκρισης αναφέρθηκε ο Τάσος Λαγός μετά τη νίκη απέναντι στην Πολωνία.

Λαγός: «Είναι κρίμα»
Απογοητευμένος από τον άδοξο αποκλεισμό της Εθνικής Ελπίδων από τα τελικά του Euro 21 εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός. Ο μέσος του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη απέναντι στους Πολωνούς, στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του Τσάνα, που παρά την προσπάθεια που έκανε έμεινε εκτός λόγω της νίκης των Σουηδών απέναντι στην Τουρκία.

Αναλυτικά:

«Σήμερα φάνηκε γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα αθλήματα που αγαπάει ο κόσμος. Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθειά μας. Είμαστε υπερήφανοι για ό,τι κάναμε και είναι κρίμα που μείναμε έξω.

Κάναμε μια φοβερή προσπάθεια. Γεμίσαμε με εμπειρίες και ωριμάσαμε ποδοσφαιρικά.Μείναμε έξω στις λεπτομέρειες, αλλά ίσως αυτό αποδειχθεί ένα πολύ καλό μάθημα για το μέλλον. Ίσως μας κόστισαν μερικά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια. Ένας βαθμός ας πούμε που θα μπορούσαμε να πάρουμε.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αφού δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο σήμερα κόντρα στην Πολωνία, αλλά και γενικά στην διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: