Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Και… τέζα η Ολλανδία!! (video)

Από πού της ήρθε δεν κατάλαβε η Ολλανδία! Η Τσεχία άφησε στον τόπο τους «οράνιε» και μ’ ένα γκολ στις καθυστερήσεις (2-1) μουντζούρωσε την πρεμιέρα τους στα προκριματικά και το ντεμπούτο του Χίντινκ.

Και… τέζα η Ολλανδία! (video)

Παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό απ’ το κυρίαρχο που δείχνουν συνήθως σε προκριματικά και επηρεασμένοι απ’ την απουσία του Ρόμπεν, οι «οράνιε» έφυγαν άπραγοι (και άποντοι) από την Τσεχία.

Η ομάδα του Πάβελ Βιρμπά παρουσιάστηκε εξαιρετικά αποτελεσματική και παρόλο που ο Ντε Φράι ισοφάρισε στο 55’ την γκολάρα του Ντοκάλ (22’), διεκδίκησε ως το τέλος τη νίκη. Και τελικά την πανηγύρισε -έπειτα από μια γκέλα του Γιάνμαατ που εκμεταλλεύτηκε άψογα ο Πιλάρ στις καθυστερήσεις.





Την ίδια ώρα, η εκπληκτική Ισλανδία ρωτούσε… «πού σε πονεί και πού σε σφάζει» την Τουρκία. Οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν με τον Μπόντβαρσον στο 18’ και όταν οι γείτονες έμειναν με δέκα στο 59’ (λόγω αποβολής του Τοπράκ) έκαναν πάρτι. Όχι απλά ξεκίνησαν με νίκη λοιπόν τα προκριματικά, αλλά έφτασαν (με κολλητά γκολ των Σίγκουρντσον και Σίγκθορσον) στο εντυπωσιακό 3-0.




Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Καζακστάν-Λετονία 0-0

Τσεχία-Ολλανδία 2-1
(22’ Ντοκάλ, 90’+1’ Πιλάρ - 55’ Ντε Φράι)

Ισλανδία-Τουρκία 3-0
(18’ Μπόντβαρσον, 76’ Σίγκουρντσον, 77’ Σίγκθορσον)


Η βαθμολογία

Ισλανδία 3 (3-0)
Ολλανδία 1 (1-1)
Τσεχία 1 (1-1)
Λετονία 1 (0-0)
Καζακστάν 1 (0-0)
Τουρκία 0 (0-3)


Η επόμενη αγωνιστική (10/10)

Λετονία-Ισλανδία
Ολλανδία-Καζακστάν
Τουρκία-Τσεχία *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: