Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι… 300 του Παναθηναϊκού!!

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι μόνος του στα Χανιά! Οι «πράσινοι» πήραν εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά. Μια απ’ τα ίδια στην απογευματινή προπόνηση.

Οι… 300 του Παναθηναϊκού!
Με τον κόσμο στο πλευρό του θα παίξει και φέτος στα Περιβόλια ο Παναθηναϊκός! Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (21/9), το τριφύλλι ζήτησε 300 εισιτήρια, ένα αίτημα που έγινε αποδεκτό απ’ τη διοίκηση των Κρητικών.

Τα «μαγικά χαρτάκια» -τα οποία θα τιμώνται έναντι 15 ευρώ- θα διατεθούν απ’ το σύνδεσμο της Θύρας 13 στα Χανιά, στους φίλους των πρασίνων που θα θελήσουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και να την… σπρώξουν στο διπλό.

Μετά την πρωινή προπόνηση, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και το απόγευμα. Το μενού περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα και στην συνέχεια ατομική προπόνηση, ο κάθε παίκτης ανάλογα με τη θέση του. Πρόγραμμα με κεφαλιές οι αμυντικοί, με πάσες οι μέσοι και με τελειώματα οι επιθετικοί.

Λαγός, Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος και Πράνιτς έλειπαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες, όπως και ο Σίλντεφελντ με άδεια, ενώ ο Μπεργκ συνέχισε την αποκατάσταση του. Όλα καλά με τον Χουχούμη, αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό, προτού επιστρέψουν και... φορτσάρουν για τον αγώνα με την Καλλονή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: