Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ενίσχυση με εμπειρία!

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Άρη η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με τον Γιώργο Γαλανό να επιθυμεί να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Λάζαρ και τις επαφές με Βάλλα και Γκουέλα.

Ενίσχυση με εμπειρία
Τις τρύπες που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ του Άρη τρέχουν να καλύψουν οι άνθρωποι του Άρη, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις που δίνει ο Γιώργος Γαλανός.

Πρόθεση του νέου διοικητικού ηγέτη των «κιτρίνων» είναι η απόκτηση πέντε με έξι ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι έμπειροι και θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην εξέλιξη των αρκετών νεαρών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Ψηλά σε αυτή τη στιγμή είναι οι Γκουέλα, Βάλλας και Λάζαρ, στους οποίους έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις και αναμένονται οι απαντήσεις τους.

Η πιο δύσκολη, βεβαίως, περίπτωση είναι του Ρουμάνου που έχει προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή, όμως, υπάρχουν πιθανότητες να γίνει το «μπαμ», ενώ παράλληλα υπάρχουν συζητήσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή και την άμυνα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: