Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τελικά τον έκλεισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!!

Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ντεμέτρις Νίκολς. Δοκιμαζόταν από την αρχή της προετοιμασίας ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος τελικά έπεισε τον Δημήτρη Ιτούδη.

Τελικά τον έκλεισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Καλέστηκε, δοκιμάστηκε, έπεισε και υπέγραψε. Ο λόγος για τον Ντεμέτρις Νίκολς, ο οποίος θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος φόργουορντ συμμετείχε από την αρχή της προετοιμασίας των Ρώσων κι εν τέλει ο Δημήτρης Ιτούδης με το τεχνικό επιτελείο του... άναψαν το πράσινο φως για την απόκτησή του.

«Προφανώς και είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που έκανε προπονήσεις ο Ντεμέτρις με εμάς κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου. Μας έδειξε τις ικανότητες που έχει και που είχαμε εντοπίσει όταν κάναμε το σκάουτινγκ. Επιπλέον, δουλεύει σκληρά, είναι αθλητικός και μπορεί να ταιριάξει εύκολα στην ομάδα. Σκοπεύουμε να τον χρησιμοποιήσουμε και σαν “3” και σαν “4”», ήταν η τοποθέτηση του Έλληνα προπονητή για το νέο απόκτημα του συλλόγου.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο Αμερικανός αθλητής είχε δοκιμάσει την τύχη του στο NBA χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, με αποτέλεσμα να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για Ευρώπη.

Πέρυσι, ο Νίκολς αγωνίσθηκε με την Κράσνιε και είχε κατά μέσο όρο στη VTB, 14 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά αγώνα, ενώ για το Eurochallenge είχε συνολικά 12.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: