Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζει με ό,τι «έχτισε»

Έτοιμος να επιβραβεύσει τα «παιδιά» του είναι ο Παναθηναϊκός, επενδύοντας κι άλλο στους παίκτες που έχουν πάρει από πέρσι την ομάδα στις πλάτες τους.

Συνεχίζει με ό,τι «έχτισε»
Δεδομένη είναι διάθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού σταδιακά να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή των συμβολαίων των παικτών που θεωρούνται χαμηλόμισθοι στην ομάδα και έχουν αρκετές συμμετοχές.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Καρέλης και ο Νάνο, με τους οποίους έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου - σύμφωνα με το Goal - θέλουν να «δέσουν» σε ορίζοντα τριετίας και άλλους παίκτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξελιχθούν περισσότερο ή να βοηθήσουν κι άλλο την ομάδα.

Σε αυτές τις δύο κατηγορίες ανήκουν οι Κοτσόλης, Πέτριτς, Δώνης και Χουχούμης, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και ο Σίλντενφελτν που είναι δανεικός και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας.

Άλλωστε, στο τέλος της περσινής αντίστοιχης μεταγραφικής περιόδου ο Νταμπίζας είχε δηλώσει «Έχουμε συμβόλαια σε ορίζοντα τριετίας, γιατί δεν βλέπουμε κοντά. Θέλουμε ο Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια να έχει μία βάση.

Έγιναν μεγάλες αλλαγές και πλέον θέλουμε να αποκτήσει η ομάδα κορμό και προσωπικότητα. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αν θα πετύχει, δεν μπορούμε να το υπογράψουμε…
», ήταν το σχόλιο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ και τα αποτελέσματα της περσινής πορείας του Παναθηναϊκού δικαίωσαν τους πάντες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: