Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα Ρανιέρι σε Καραγκούνη!!!

Τον Γιώργο Καραγκούνη ζήτησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι από την ΕΠΟ ως συνεργάτη στην Εθνική Ελλάδας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Τα λένε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός με τον πρώην, Φερνάντο Σάντος.

Κάλεσμα Ρανιέρι σε Καραγκούνη!
Θορυβημένος και προβληματισμένος από όσα του καταλογίστηκαν όλες αυτές τις μέρες για την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Ρουμανία εμφανίζεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ενημερώθηκε εκτενώς από την Ομοσπονδία.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής είχε επαφή με τον Γιώργο Σαρρή μετά το κυριακάτικο παιχνίδι και, όπως γράφει σήμερα η SportDay, ζήτησε από τον πρόεδρο την ΕΠΟ να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαρρής ήταν όλες αυτές τις μέρες σε επικοινωνία με τον ιστορικό αρχηγό της «γαλανόλευκης», όχι μόνο στα επίσημα, και του μεταφέρθηκε η επιθυμία του Ρανιέρι. Ο Καραγκούνης τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμη έναν χρόνο και αν δεν βρει κάποια ομάδα, τότε ευχαρίστως θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που δέχθηκε.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τις πιθανότητες ο «Κάρα» να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να είναι υπαρκτές. Ο ρόλος που θα προταθεί στον Καραγκούνη είναι κάτι σαν άμεσος σύμβουλος του Ιταλού και όχι σαν τεχνικός διευθυντής, όπως συνέβαινε στην περίπτωση του Τάκη Φύσσα.

Από εκεί και πέρα, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο το μεγάλο συνέδριο της UEFA και της FIFA για τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Είναι το συνέδριο που γίνεται πάντα ύστερα από μεγάλες διοργανώσεις και βέβαια αυτή τη φορά θα συζητηθούν όλες οι εντυπώσεις, τα τεχνικά συμπεράσματα για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου και γενικά όλα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Επομένως εκεί θα δώσουν το «παρών» ο Ρανιέρι και ο Φερνάντο Σάντος, με τον νυν και τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας να έχουν τετ-α-τετ και να συζητούν οι δυο τους για τη «γαλανόλευκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: