Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Σλούκας: «100% ευθύνη των παικτών»

Ευθύνη των παικτών αποτελεί η ήττα από τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: «100% ευθύνη των παικτών»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ήττας από τον Παναθηναϊκό δια στόματος του Κώστα Σλούκα, ο οποίος ύψωσε ασπίδα στον Γιώργο Μπαρτζώκα μιλώντας για τα λάθη που έγιναν στο τέλος.

«Θεωρητικά είχαμε το πλεονέκτημα λόγω των προβλημάτων του Παναθηναϊκού. Η ομάδα ήταν άψογα προετοιμασμένη, το τεχνικό τιμ έκανε άψογα τη δουλειά του, αλλά παρότι είχαμε διαφορά χάσαμε. Οι παίκτες αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτής της τεράστιας αποτυχίας. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι κάνοντας ένα φάουλ, αλλά παρότι ο πάγκος ωρυόταν δεν έγινε φάουλ και δεχτήκαμε το καλάθι. Η χρονιά αρχίζει με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Οι παίκτες αναλαμβάνουμε 100% την ευθύνη της ήττας. Αυτό που μας απομένει είναι να επικεντρωθούμε στους άλλους δύο μας στόχους. Το παιχνίδι ήταν δικό μας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κράξει κάποιος τους προπονητές. Στο τελευταίο δίλεπτο έπεσαν πλερέζες χωρίς λόγο. Εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι ο προπονητής, η ευθύνη είναι των παικτών», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ.

Όσο για τα νεύρα που είχε λίγο πριν το τέλος του αγώνα, είπε: «Εκνευρίστηκα γιατί δεχόμασταν το ένα καλάθι μετά το άλλο και φοβόμουν μη γίνει αυτό που έγινε στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: