Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Διασπείρονται ψευδείς ‘πληροφορίες’ για την ομάδα μας»

Για λανθασμένη ενημέρωση του κόσμου από επίδοξους «δικαστές» έκανε λόγω η ΠΑΕ Εργοτέλης σε ανακοίνωση της, απαιτώντας αντικειμενικότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό.

«Διασπείρονται ψευδείς ‘πληροφορίες’ για την ομάδα μας»
Η ΠΑΕ Εργοτέλης τοποθετήθηκε επίσημα για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί παράνομης συμμετοχής στην Super League τις περασμένες σεζόν. Μάλιστα, τονίζεται ότι είναι ρυθμισμένες οι υποχρεώσεις του συλλόγου προς το Δημόσιο. «Απαιτούμε αντικειμενικότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό».

Αναλυτικά

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή, ελπίζουμε λόγω λανθασμένης ενημέρωσης των επίδοξων «δικαστών», διασπείρονται ψευδείς «πληροφορίες» για την ομάδα μας, ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

1. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συμμετείχε σε πρωτάθλημα της Super League δίχως να έχει καταθέσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα (για την γνησιότητα των οποίων φυσικά δεν τίθεται καν θέμα) και πάντα με την άδεια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

2. Βεβαίωση οφειλών, έπειτα από σχετική άδεια της ΕΠΟ, χρησιμοποιήθηκε ΜΟΝΟ στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, όταν η ομάδα μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League. Η εν λόγω βεβαίωση κατατέθηκε τότε εν αναμονή της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλών, την οποία έκτοτε ακολουθούμε πιστά.

3. Οι οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ προς το Δημόσιο είναι ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ μέχρι το τελευταίο ευρώ και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ληξιπρόθεσμη οφειλή.

4. Το διάστημα από 01/07/2013 έως και 30/09/2014 έχει αποδοθεί από την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ προς το Δημόσιο συνολικά το ποσό των 1.769,951,93 ευρώ (1.595.558,19 προς την Εφορία και 174.393,74 προς το ΙΚΑ).

Κατόπιν τούτων απαιτούμε, από εκείνους που υποτίθεται ότι έχουν την ευθύνη για την ενημέρωση του κοινού, τα αυτονόητα: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: