Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Βετούλας: «Το μπάσκετ χρειάζεται τον Πανιώνιο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νίκος Βετούλας για την «παλικαρίσια» εμφάνιση του Πανιωνίου στην ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Βετούλας: «Το μπάσκετ χρειάζεται τον Πανιώνιο»
Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας μετά τη νίκη (81-63) του Απόλλωνα στον προημιτελικό του Κυπέλλου. Ο προπονητής των Πατρινών χαρακτήρισε «παλικαρίσια» την εμφάνιση της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, ενώ στη συνέχεια δεν ήθελε να σταθεί στο τεχνικό κομμάτι της αναμέτρησης.

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Από εκεί και πέρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και στα παιδιά του Πανιωνίου για την προσπάθεια που έκαναν. Στάθηκαν σαν πραγματικά παλικάρια. Τα εύσημα τα αξίζει πρώτα ο κόουτς Δεγαΐτας και μετά όλοι οι άλλοι. Το μπάσκετ χρειάζεται τον Πανιώνιο που είναι μία ομάδα με ιστορία κι ελπίζω να βρει τον δρόμο του και να φτάσει εκεί που αξίζει. Σήμερα ο Πανιώνιος έπαιξε με νέα παιδιά, εμείς παίξαμε με τέσσερις Αμερικάνους. Τα δικά μας νέα παιδιά δεν έπαιξαν τελικά. Είδα παιδιά σήμερα που έχουν ταλέντο, έχουν ενθουσιασμό, παίζουν δυνατά και θα μπορούσαν να παίξουν Α1», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Για την πρόκριση της ομάδας του στον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στα τεχνικά γιατί αυτά θα τα πούμε με τα παιδιά. Είναι επιτυχία για μία ομάδα επαρχιακή όπως ο Απόλλωνας να βρίσκεται στους 4».

Δεν υπάρχουν σχόλια: