Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η αλήθεια για τα εισιτήρια!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το blog του στο gazzetta κάποια ενδιαφέροντα δεδομένα γύρω από το θέμα των εισιτηρίων που κόβουν οι μεγάλες ομάδες.
Γίνεται πολύς λόγος εδώ και καιρό για τον κόσμο που μαζεύει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του στο Καραϊσκάκη. Ότι δεν είναι δηλαδή πολύς ο κόσμος και έτσι όλοι ψάχνονται για το γιατί και το πώς.
ADVERTISEMENT
Εγώ δεν θα πω ότι δεν υπάρχει θέμα. Βεβαίως και υπάρχει. Κι είμαι σίγουρος ότι είναι ένα από τα βασικά ζητήματα για τα οποία κοιτάνε και στον Ολυμπιακό να βρουν λύσεις, όσο περνάει από το χέρι τους.
Όμως, μήπως πρέπει να το δούμε το θέμα και λίγο πιο γενικότερα; Δηλαδή να σκεφθούμε πόσος κόσμος π.χ. πάει στη Λεωφόρο και στην Τούμπα και να κάνουμε τις σχετικές συγκρίσεις;
Ας δούμε τα παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος στο Καραίσκάκη…
Ολυμπιακός-Νίκη 16.347
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 17.510
Ολυμπιακός-Βέροια 17.594
Κι Ολυμπιακός-Ατλέτικο 31.946
Τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
ΠΑΟΚ-Καλλονή κεκλεισμένων των θυρών
ΠΑΟΚ-Νίκη κεκλεισμένων των θυρών
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 11.435
Και ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 14.843
Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος κεκλεισμένων των θυρών
Παναθηναϊκός-Νίκη 9.055
Και Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ 13.102
Τις εκκαθαρίσεις των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ (με Μινσκ) και του ΠΑΟ (με Σταντάρ και Ντινάμο Μόσχας) δεν τις έχει το επίσημο σάϊτ της ΟΥΕΦΑ, αλλά απ΄ ότι θυμάμαι τα εισιτήρια πρέπει να είναι πάνω κάτω τα ίδια με αυτά που βρήκα στο soccerassosiation για τα δύο παιχνίδια που μνημόνευσα.
Εγώ σχόλια πολλά πολλά δεν πρόκειται να κάνω, πολύ απλά γιατί οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους.
Απλά να επισημάνω δύο-τρια πράγματα…
Ο Ολυμπιακός έχει παίξει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος στο γήπεδό του, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μόλις ένα (εννοώ με κόσμο), άρα θεωρητικά έπρεπε ο κόσμος τους να ήταν πιο διψασμένος να πάει να δει την ομάδα του σε αυτό το ένα ματς.
Στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός διατέθηκαν 4.352 εισιτήρια και στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ  3.361, κατι που δείχνει και πόσος κόσμος περισσότερος θέλησε να πάει να δει τον Ολυμπιακό.
Και στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός που έγινε στο ΟΑΚΑ τα εισιτήρια ήταν 2.276

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: