Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ολα τα λεφτά για Καβάνι η Αρσεναλ!

Σύμφωνα με τους Αγγλους, οι Κανονιέρηδες ετοιμάζονται να δώσουν 70 εκατ. ευρώ στην Παρί για να πάρουν τον Εντινσον Καβάνι.
Παρά την πρόσφατη απόκτηση του Ντάνι Γουέλμπεκ, η γραμμή κρούσης της Αρσεναλ εξακολουθεί να μην διαθέτει τον σούπερ σταρ που απαιτείται, ώστε να κυνηγήσει τον τίτλο. Προφανώς αυτό που βλέπουν όλοι, δεν μπορεί πλέον να το αγνοεί ο Αρσέν Βενγκέρ που σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο είναι αποφασισμένος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα.
ADVERTISEMENT
Ο μεγάλος στόχος του είναι ο Εντινσον Καβάνι και εάν αληθεύουν όσα κυκλοφόρησαν την Πέμπτη, ο Αλσατός σκοπεύει να προσφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν το εκπληκτικό ποσό των 70 εκατ. ευρώ και μάλιστα τώρα τον Γενάρη! Εάν οι Κανονιέρηδες δώσουν αυτά τα χρήματα, θα είναι τρομερά δύσκολο να μην γίνει η μεταγραφή.
Οι Παριζιάνοι που καίγονται να πουλήσουν ακριβά εξαιτίας του FFP, λογικά θα τον έδιναν ευχαρίστως, καθώς τον είχαν αγοράσει με 64,5 εκατ. από τη Νάπολι. Οσο για τους Λονδρέζους, θα ξεπεράσουν κατά πολύ το ρεκόρ αγοράς που έθεσαν πέρσι με τον Μεσούτ Οζίλ (45+5 εκατ.).

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: