Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τάσεις φυγής από Σακίρι!

shaqiri
Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, άφησε ο Τζερντάν Σακίρι, εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής που έχει.
Ο Ελβετός διεθνής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της χώρας του «Neue Zuercher Zeitung» και αναφέρθηκε στο μέλλον του, αλλά και στις σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.
«Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι ήθελα να φύγω, για να πάω σε ομάδα όπου θα είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά, όταν κάθησα και μίλησα με τους ανθρώπους της Μπάγερν, μου δήλωσαν ξεκάθαρα ότι πρέπει να μείνω και το δέχτηκα. Αλλά θα μιλήσουμε και πάλι κατά τη χειμερινή διακοπή, για να δούμε που βρισκόμαστε», είπε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.
Ενώ, για τον προπονητή του στους Βαυαρούς, δήλωσε: «Το πιο σημαντικό πράγμα, για να παίξεις καλά, είναι να έχεις καλή σχέση με τον προπονητή σου και να νιώθεις ότι σε εμπιστεύεται. Αυτό δεν συνέβαινε πάντα μαζί μου. Χρειάζομαι αυτή την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή σε αγώνες για να δείξω τις δυνατότητες μου και τι αξίζω. Γι’ αυτό ήθελα το καλοκαίρι να δοκιμάσω κάτι νέο. Ο προπονητής μου τα γνώριζε όλα αυτά. Η σχέση μου με τον Γκουαρντιόλα είναι καλή, αλλιώς δεν θα με ξεκινούσε στη βασική ενδεκάδα στον αγώνα με το Ανόβερο την περασμένη εβδομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: