Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Παππάς: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Μπατίστα»

Ο Νίκος Παππάς υποσχέθηκε έναν Παναθηναϊκό που θα προσπαθεί για το καλύτερο και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Εστέμπαν Μπατίστα μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Παππάς: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Μπατίστα»
Οι τραυματισμοί και τα πολλά νέα πρόσωπα δεν αποτελούν ελαφρυντικό για τον Παναθηναϊκό, όπως δηλώνει ο Νίκος Παππάς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες και σε αυτή την περίοδο προσπαθούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για το ξεκίνημα της σεζόν. Θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια της προετοιμασίας. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ήταν το ζητούμενο για μας, αλλά να δούμε κάποια καινούρια πράγματα, που ο κόουτς Ιβάνοβιτς θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας. Το πιο σημαντικό στοιχείο που θέλει να περάσει είναι να εφαρμόζουμε τα συστήματα με ταχύτητα, να παίζουμε γενικά γρήγορα κι έξυπνα», τόνισε ο νεαρός γκαρντ.

Παράλληλα ερωτηθείς ποιος συμπαίκτης του τον έχει εντυπωσιάσει ως τώρα, απάντησε: «Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω πως ο Μπατίστα είναι ένας παίκτης που αποδίδει πολύ καλά, παίζει πολύ δυνατά και με έχει εντυπωσιάσει αρκετά».

Τέλος, για τον πολύ δύσκολο όμιλο που θα βρει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Μπάγερν Μονάχου και Τουρόβ είπε: «Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι, αλλά πρόκειται για ομάδες που είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους και αυτό δείχνει ότι είναι δυνατές. Θα είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά ο Παναθηναϊκός πάντα προσπαθεί για το καλύτερο κι έτσι θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: