Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Ο στόχος παραμένει ίδιος, παρά το ξεκίνημα»

Η Βέροια στοχεύει στην παραμονή στην κατηγορία όπως ανέφερε ο Άγγελος Βέρτζος σε συνέντευξη του. «Η επιθετική μας γραμμή αποτελεί φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες», ανέφερε.

«Ο στόχος παραμένει ίδιος, παρά το ξεκίνημα»
Ομάδα-έκπληξη της φετινής Super League αποτελεί μέχρι στιγμής η Βέροια, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση, μπροστά από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ύστερα από πέντε αγωνιστικές και έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Άγγελος Βέρτζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Λίγκας, απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων τόνισε ότι η «βασίλισσα του Βορρά» έχει ως στόχος να… σωθεί. Επιπλέον, έδειξε ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της επίθεσης της ομάδας του.

Αναλυτικά


Στους πρώτους πέντε αγώνες η Βέροια μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα. Αυτή από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Φανταζόσασταν ιδανικότερο ξεκίνημα;

«Όχι φυσικά, δεν φανταζόμασταν ιδανικότερο ξεκίνημα. Είναι πολύ θετικό το ότι βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα».

Τι πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής για να συνεχίσετε να παίρνετε θετικά αποτελέσματα;

«Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Στόχος σε κάθε ματς είναι να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη».

Ποιος ήταν ο στόχος σας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου; Έχει διαφοροποιηθεί μετά τα θετικά αποτελέσματα;

«Ο στόχος παραμένει ο ίδιος εξ’ αρχής: η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία».

Το γεγονός ότι η Βέροια σκοράρει με περισσότερη ευκολία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια πιστεύεις ότι είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της φετινής ομάδας;

«Σίγουρα! Η επιθετική μας γραμμή είναι αρκετά ποιοτική και αποτελεί φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες. Αυτό μας δίνει παραπάνω αυτοπεποίθηση».

Τι συμβουλές θα έδινες στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;

«Η καλύτερη συμβουλή είναι να αγαπάει το ποδόσφαιρο, να έχει υπομονή και επιμονή γιατί ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές στις οποίες θα πρέπει να’σαι δυνατός να τις αντιμετωπίσεις».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι;

«Να βλέπω ταινίες είτε στο σινεμά είτε στο σπίτι».

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν τον έχω φανταστεί με κάτι εκτός ποδοσφαίρου».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας;

«Αυτό που θα θελα να πω στον κόσμο είναι ότι θα δίνουμε το 100% σε όλα τα ματς ώστε αυτές τις λίγες ώρες που έρχεται να δει την αγαπημένη του ομάδα, να ξεφεύγει από τα καθημερινά του προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: