Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Γκέλα ολκής για Μαυροβούνιο – Χ στο Σουηδία-Ρωσία!

Το ματς ανάμεσα στη Σουηδία και τη Ρωσία, έληξε ισόπαλο, όμως η μεγάλη έκπληξη έγινε στο Βαντούζ, όπου το Μαυροβούνιο ήρθε ισόπαλο με το Λιχτενστάιν. Στην πρώτη θέση και η Αυστρία 2-1 στη Μολδαβία.

Γκέλα ολκής για Μαυροβούνιο – Χ στο Σουηδία-Ρωσία
Οι Μαυροβούνιοι σταμάτησαν πάνω στους δύο πορτιέρο του Λιχτενστάιν και υπέπεσαν σε αναπάντεχη γκέλα. Ισόπαλο το Σουηδία – Ρωσία (1-1), με τον Ντουρμάζ να φτιάχνει το γκολ των Σκανδιναβών. Σπουδαία νίκη 2-1 για την Αυστρία επί της Μολδαβίας, εκτός έδρας και αυτή στην κορυφή του 7ου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΡΩΣΙΑ 4
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 4
ΑΥΣΤΡΙΑ 4
ΣΟΥΗΔΙΑ 2
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ 1
ΜΟΛΔΑΒΙΑ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/10):
ΡΩΣΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ
ΑΥΣΤΡΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΡΩΣΙΑ 1-1
(49’ Τοϊβόνεν – 10’ Κοκόριν)

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά και ήταν εκείνος που έβγαλε την ασίστ στον Όλα Τοϊβόνεν για το γκολ της ισοφάρισης των Σκανδιναβών. Οι Ρώσοι κατόρθωσαν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό με ένα περισσότερο τεχνικό και λιγότερο δυνατό σουτ από τον Αλεξάντερ Κοκόριν που νίκησε τον Ίσακσον. Το ματς έμεινε ισόπαλο μέχρι το τέλος (1-1), με τους Ρώσους πλέον να βάζουν θεμέλια για την πρωτιά στον όμιλο, την ώρα που οι Σουηδοί έφεραν δεύτερη ισοπαλία.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ 1-2
(27΄ Ντέντοφ (πεν.) – 12’ Αλάμπα (πεν.) 51΄ Γιάνκο)

Οι Αυστριακοί πήραν πολύ σημαντική νίκη στο Κισινάου, αφού επικράτησαν με 2-1 και πλέον βρίσκονται και αυτοί στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις. Ο Αλάμπα από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, ενώ ο Ντέντοφ ισοφάρισε στο 27ο λεπτό με τον ίδιο τρόπο. Ο Γιάνκο στο 51ο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φουκς έδωσε τη νίκη στην Αυστρία, που πλέον μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 0-0

Οι δύο τερματοφύλακες του Λιχτενστάιν σταμάτησαν το Μαυροβούνιο. Ο Πίτερ Γέλε, που αγωνίστηκε στα πρώτα 60 λεπτά, πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων, αφού σταμάτησε σε μεγάλη φάση τον Γιόβετιτς και τον Νταμιάβιτς, ενώ στο δεύτερο μέρος, τραυματίστηκε στο 60, για να αντικατασταθεί από τον Μπίσερ. (στην 2η περίπτωση βοήθησε και το δοκάρι_ Αυτός ζήλεψε τη δόξα του πρώτου πορτιέρο και σταμάτησε τους Βούσινιτς και Τομάσεβιτς για να κρατήσει το μηδέν για την εστία του. Παρά το 26-2 στις τελικές, το Μαυροβούνιο, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: