Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Σταμούλης: «Να επεκταθεί η υγεία του Πανιωνίου»

Συγκινημένος ήταν ο Χάρης Σταμούλης μετά το ματς του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Πατρών, βλέποντας τους «κυανέρυθρους» να συμμετέχουν σε επίσημο ματς ύστερα από το… αβέβαιο καλοκαίρι που πέρασαν.

Σταμούλης: «Να επεκταθεί η υγεία του Πανιωνίου»
Τη συγκίνησή του εξέφρασε ο Χάρης Σταμούλης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Πατρών, για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο επικεφαλής της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε η στήριξη αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Σταμούλη:

«Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου σαν Πανιώνιος. Ήταν μία από τις δύο-τρεις πιο συγκινητικές στιγμές, ψάχνω να βρω ποιες είναι οι άλλες δύο, σε κάτι που πραγματικά δεν ήταν καν σχεδιασμένο. Δεν ήταν σχεδιασμένο ούτε να παίξουμε με τους πιτσιρικάδες, ούτε τίποτα. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια, έγινε ένας αγώνας δρόμου και υπήρξε αυτό το αποτέλεσμα. Είδατε ποια είναι η δύναμη αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Θέλω όλον τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό μας. Πιστεύω πως μπορούμε να αλλάξουμε το μοντέλο, μπορούμε και οφείλουμε να αλλάξουμε το μοντέλο στους δύσκολες στιγμές που ζει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Αυτή η υγεία που έχει ο Πανιώνιος πρέπει να επεκταθεί. Σας ευχαριστώ όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: